martes, 20 de noviembre de 2012

catalunya pirata.



Cada persona diu una opinió diferent i s'està generant molta tensió amb els temes de diners, impostos, tots aquests temes que fan que no es pugui dir res. I el que diuen les persones sobre Catalunya té una relació.

Vaig vindre de Marroc fa 11 anys vaig entrar a primer de la primaria i tothom em parlava en Català, jo no sabia parlar... era massa difícil per mi. El vaig aprendre en 7 mesos i ja sabia parlar perfecte i la gent que es una mica deficient em deia !Moro! i els professors em deien Peró si tu ja ets Català jo crec que va per aquí el Camí...!.
No perque tot seguira igual, no es la primera vegada que ho intentan...

viernes, 16 de noviembre de 2012

El circo de las mariposas






1-Que tenen a veure les papallones del títol amb els personatges? 
Que tots han passat per coses malament i que han anat superant. perquè primer et sens malament perquè lo que et diuen el final tu acabàs creien, i si tu creus que pots fer-ho, pots aconseguir-ho. També no has de escoltar tot lo que et diuen perquè vegades es com si et chuclan la energia positiva i et torna's un amargat que no pots fer res i que ets un "merdes". 

2- Quina és la diferència entre actitud i aptitud? 


actitud: voluntat per encarar les activitats. aptitud: es el coneixement o capacitat per certa activat. 



3- Idees que van sorgir a l'aula. 


-una de les idees va ser perdre la por. la gent en veritat no es coneix a ells mateixos i quan et diuen que no serveixes no els hi facis cas! -tu si vols aquell objectiu has de tenirmotivació i conservar-la.